Meld uw kind aan

Zo eenvoudig is het!

Meld uw kind aan

Wilt u met eigen ogen zien hoe er op onze school geleerd en gespeeld wordt? Dan ontvangen wij u graag tijdens een individuele rondleiding op onze school.  U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail met uw contactgegevens te sturen naar directie.vlieger@catent.nl.

 

 

Om u een goed beeld te kunnen geven van onze school organiseren wij individuele rondleidingen voor ouders die zich aan het oriënteren zijn op het kiezen van een kindcentrum / basisschool voor hun (kind)eren. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar directie.vlieger@catent.nl graag met vermelding van uw telefoonnummer.

Tijdens de rondleiding wordt u daar waar mogelijk ontvangen door de leerlingen van de leerlingenraad en Marjolein Sijmons, de directeur van kindcentrum de Vlieger. De rondleiding zal ongeveer een uur duren. Mocht u uw zoon/dochter mee willen nemen dan is hij/zij van harte welkom.

Wanneer u beslist om uw zoon of dochter aan te melden bij kindcentrum de Vlieger dan kan dat vanaf zijn/haar 3e verjaardag. Als uw kind nog 3 jaar moet worden dan kunt u een vooraanmelding doen.

Stappen voor aanmelding:

  • Individuele rondleiding
  • Intake gesprek met intern begeleider
  • Aanmeldformulier invullen.

Met het oog op kosten- en milieubesparing sturen wij u deze bestanden het liefst digitaal toe. Mocht u hier bezwaar tegen hebben dan kunt u dit in uw mail aangeven.

Heeft u aanvullende vragen of wilt u een afspraak maken voor een rondleiding?
Neem dan contact op met Marjolein Sijmons.